chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. ŠKODA SERVIS LJUBLJANA
19.08.2020
SERVISNE NOVICE

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA - Oglasite se na Porsche Verovškova, kjer boste svojo Škodo prepustili strokovnjakov našega pooblaščenega servisa za vozila Škoda.

Servis

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA – Živite v Ljubljani Zapeljite svojo Škodo na kvaliteten, profesionalen in na povrh vsega še pooblaščeni servis v Ljubljani na Porsche Verovškova. Redno vzdrževanje vozila pri pooblaščenem servisu pomeni daljšo življenjsko dobo, varno vožnjo in več ugodnosti matičnih tovarn. Pooblaščeni servis Škoda vam omogoča raznovrstne servisne storitve – na nas se obrnite, ko imate poškodbo na vozilu, saj bomo vaše vozilo popravili v najkrajšem možnem času in z originalnimi deli. Prav tako lahko pri nas opravite hitre servisne storitve, kot na primer menjavo akumulatorja, zavornih ploščic in amortizerjev. Navsezadnje pa lahko pri nas opravite redne letne male servise, ko menjate motorno olje in oljne filtre, prav tako pa smo tu za vas, ko nastopi veliki servis vozila! Preverite naše varčevalne pakete – Škoda Vedno vredno, v katera spadajo vozila, ki so starejša od štirih let. Zavedamo se, da je lahko servis starejših vozil dodaten strošek, ki bi se mu najraje izognili, vendar vam ponujamo kvalitetno servisno storitev po ugodnih paketnih cenah. Naše delo je profesionalno in strokovno, v vašo Škodo pa bomo vgradili le originalne rezervne dele – na oboje pa imate tudi dvoletno jamstvo. Poleg jamstva na delo in material pa se vam avtomatično podaljša tudi jamstvo mobilnosti Škoda asistenca.

Obiščite nas na Porsche Verovškova, na Verovškovi ulici 78! Za rezervacijo termina ali več informacij pa pokličite na: + 386 1 53 03 600.

VELIKI SERVIS - MENJAVA ZOBATEGA JERMENA ali tudi glavni servis je izjemno pomemben servis za vaše vozilo. Zobati jermen je spremljevalec vašega vozila, se nenehno sooča s hudim naporom in opravlja izjemno težko delo, saj se obrne več kot 1000-krat na minuto in je vedno zelo obremenjen. Ob velikem servisu avto pregledamo in po predhodnem dogovoru zamenjamo tudi ostale elemente vozila

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.