NOVOSTI V SERVISU
22.03.2021

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA

Škoda Servis Ljubljana: vrhunski pooblaščeni servis, ki najbolje pozna vaše vozilo Škoda.
Škoda Servis Ljubljana

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA: Avtomobil je v hitrem in dinamičnem svetu v katerem živimo postal prej potreba kot luksuz. Posledično je njegovo vestno in kvalitetno vzdrževanje nujno za nemoteno, zanesljivo in varno uporabo, daljšo življenjsko dobo ter ohranjanje vrednosti vozila.  Kakšne so torej prednosti pooblaščenega servisa Škoda Ljubljana?

  • kvalitetna tehnična podpora
  • profesionalen pristop
  • originalni nadomestni deli
  • garancija za nadomestne dele
  • jamstvo mobilnosti

Kontakt

Za ponudbo ali rezervacijo termina se obrnite na go. Martino: 031 616 918 oziroma direktno na poslovalnico : + 386 1 53 03 600, ali pa nam pišite na: porsche.verovskova@porsche.si.

Strokovnjaki na svojem področju

Na pooblaščenem servisu Škoda servis Ljubljana vas vedno pričaka profesionalen serviser, ki je strokovnjak na svojem področju. Ker je vaše vozilo občutljiva lastnina je nujno potrebno, da je mehanikom zagotovljeno neprestano izobraževanje in pravilno servisersko znanje, ki ga pooblaščen servis zagotavlja z rednim strokovnim izobraževanjem kadra.

Najvišji nivo servisiranja

Pooblaščeni servis Škoda servis Ljubljana vam zagotavlja izvedbo del po natančno predpisanih postopkih servisiranja na najvišjem nivoju, ki so potrebni za pravilno in varno delovanje vašega vozila. Servis je tudi direktno povezan z matično tovarno, kar omogoča hitro in učinkovito diagnozo napak ter kvalitetno izvedbo tudi najzahtevnejših popravil, da boste lahko vi in vaš jekleni konjiček kar najhitreje nazaj na cesti.

Jamstvo mobilnosti

V primeru okvare ali prometne nesreče, vam Škoda Asistenca zagotavlja skozi celotno življenjsko dobo vozila brezplačno avtovleko in pomoč. Na naš Škoda servis Ljubljana se lahko vedno obrnete, saj vam bodo zaposleni z veseljem prisluhnili in svetovali.