chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. ŠKODA SERVIS LJUBLJANA. NASVET: KATERI SERVIS OBISKATI?
09.03.2021
SERVISNE NOVICE

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA. NASVET: KATERI SERVIS OBISKATI?

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA – Porsche Verovškova za vozila Škoda na Verovškovi ulici 78 v Ljubljani je pooblaščeni servis, kjer lahko opravite različne servisne storitve. Redno vzdrževanje vozila namreč bistveno vpliva na brezhibnost vaše Škode, prav tako pa ji podaljšuje življenjsko dobo.

ŠKODA SERVIS V LJUBLJANI

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA
Avtomobil je v hitrem in dinamičnem svetu v katerem živimo postal prej potreba kot luksuz. Posledično je njegovo vestno in kvalitetno vzdrževanje nujno za nemoteno, zanesljivo in varno uporabo, daljšo življenjsko dobo ter ohranjanje vrednosti vozila. Če vozite avto znamko ŠKODA, se tako vsaj enkrat letno odpravite na servis, a komu zaupati? Veliko ljudi se za avtoservis odloči le na podlagi najnižje cene, najnižja cena pa ne predstavlja nujno najboljše vrednosti. Zakaj se torej odpraviti v pooblaščen servis?

  • ŠKODA SERVIS LJUBLJANA – Porsche Verovškova
  • Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Pokličite nas - pripravimo vam vrhunsko ponudbo za servis vašega vozila Škoda.
Kontaktirajte našo sodelavko Martino na 031 616 918 ali [email protected] 

 

ŠKODA SERVIS - Profesionalen pristop
Na pooblaščenem servisu vas vedno pričaka profesionalen serviser, ki je strokovnjak na svojem področju. Ker je vaše vozilo občutljiva lastnina je nujno potrebno, da je mehanikom zagotovljeno neprestano izobraževanje in pravilno servisersko znanje, ki ga pooblaščen servis zagotavlja z rednim strokovnim izobraževanjem kadra. S tem se izognemo dodatnim stroškom, ki bi lahko nastali zaradi slabe izvedbe dela oziroma nekvalitetnih delov. Vam pa zagotovimo brezskrbno vožnjo z vozilom za katerega veste, da je vzdrževano v skladu z najvišjimi standardi.

Kvalitetna tehnična podpora
Pooblaščeni servis ŠKODA vam zagotavlja izvedbo del po natančno predpisanih postopkih servisiranja na najvišjem nivoju, ki so potrebni za pravilno in varno delovanje vašega vozila. Servis je tudi direktno povezan z matično tovarno, kar omogoča hitro in učinkovito diagnozo napak ter kvalitetno izvedbo tudi najzahtevnejših popravil, da boste lahko vi in vaš jekleni konjiček kar najhitreje nazaj na cesti. Vse orodje in delavniška oprema sta redno pregledana in certificirana, s čimer vam pooblaščeni servis garantira natančno in najkvalitetnejše opravljanje popravil.

Preverite tudi:

 

Garancija za nadomestne dele in storitev
Pri pooblaščenem servisu za izvajanje popravil uporabljamo le originalne nadomestne dele, ki omogočajo brezhibno ujemanje, kar zagotavlja optimalno delovanje vozila, daljšo življenjsko dobo in večjo varnost vas in vseh ostalih udeležencev v prometu. Na nadomestne dele in opravljeno delo prav tako vedno prejmete 2 leti garancije.

Jamstvo mobilnosti
V primeru okvare ali prometne nesreče, vam pooblaščeni servis zagotavlja skozi celotno življenjsko dobo vozila brezplačno avtovleko in pomoč. Na naš servis se lahko vedno obrnete, saj vam bodo zaposleni z veseljem prisluhnili in svetovali.

Dodatne ugodnosti zvestobe
Pooblaščen servis ceni svoje zveste stranke in jim v zameno ponuja odlične akcijske pakete storitev.

Preverite tudi:

Ustrezna dokumentacija in transparentnost
Pooblaščen servis vam za opravljena dela izda vso potrebno dokumentacijo (delovni nalog, račun, servisna knjiga) iz katere je jasno razvidno kateri materiali in nadomestni deli so bili pri servisu uporabljeni ter koliko časa je bilo potrebno za izvedbo posamezne storitve. Tako boste vedno vedeli kaj se je z vašim avtomobilom dogajalo tekom servisa in točno katere storitve so bile izvedene. Vestno beležena in znana servisna zgodovina vozila, prav tako zagotavlja višjo vrednost vozila na trgu ob prodaji.

Skrbimo za vašo varnost
Sodobni avtomobili so vedno bolj kompleksni kar se tiče tehnologij in materiala, kar pomeni, da njihovo vzdrževanje zahteva vedno zahtevnejša znanja. Pooblaščeni servis ŠKODA natančno pozna vaše vozilo ter njemu ustrezne protokole vzdrževanja s tem pa zagotavlja večjo varnost na cesti vas in vaših sopotnikov.

Spoštljiv odnos do strank
V pooblaščenem servisu vedno poskrbimo za strankino prijetno počutje. Naše osebje je korektno in prijazno ter je vedno pripravljeno ponuditi kakovostno razlago popravil, saj so zadovoljstvo, zaupanje in kakovost naše osrednje vrednote. Zato vas vabimo da nas obiščete in se na lastne oči prepričate, da nam je vaš avtomobil vredno zaupati.

Za stranke prijazno in strokovno poskrbimo vsak dan od ponedeljka do petka med 7. in 16. uro. Za rezervacijo termina pa nas pokličite na telefonsko številko 031 616 918

 

Škoda servis Ljubljana - pooblaščeni servis za vozila Škoda v Ljubljani

  • ŠKODA SERVIS LJUBLJANA – Porsche Verovškova
  • Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Pripravimo vam vrhunsko ponudbo za servis vašega vozila Škoda.
Kontaktirajte našo sodelavko Martino na 031 616 918 ali [email protected] 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.