chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Svetovna premiera: Škoda Scala in Kamiq 2023
07.08.2023
Novosti znamke Škoda

Svetovna premiera: Škoda Scala in Kamiq 2023

Znamka Škoda predstavlja novi model Scala in Kamiq - posodobitev uspešnih modelov z najnovejšo tehnologijo.

skoda

Scala in Kamiq - celovita posodobitev

Znamka Škoda je konkretno prenovila dva izjemno uspešno modela, ki sta hkrati tudi izjemno priljubljena: Škoda Scala in Škoda Kamiq. Oba predstavljata veliko novosti, nekaj posodobitev je vidnih že na zunanjosti in v notranjosti, največ sprememb pa je najnovejša tehnologija, učinkovitejši pogonski sklopi in seveda na področju varnosti. Predvidoma bosta nova modela v Sloveniji že v začetku leta 2024, ko si ju boste lahko ogledali v živo pri Porsche Verovškova, Porsche Maribor in Porsche Koper.


Škoda Scala in Kamiq - največje novosti:

  • 9.25'' velikost zaslona multimedije
  • motorji nove generacije evo2
  • matrični TOP LED žarometi
  • novi Simply Clever dodatki
  • 10'' palčni digitalni merilniki
  • bolj dinamična zunanjost
  • novi asistenčni sistemi
  • nova platišča do 18''
  • do 9 zračnih blazin
  • novi paketi opreme

Vas zanima novi Kamiq ali Scala - kontaktirajte nas!
Nova Škoda Scala in Kamiq trenutno še nista na voljo za nakup (predvidoma bosta nova modela v Sloveniji v prodaji v začetku leta 2024), v kolikor želite, da vas dodamo na seznam interesentov nas kontaktirajte ali nam pišite.

  • Pokličite nas: 041 392 204

Novi Škoda Kamiq - več terenskega videza
Novi Škoda Kamiq vas bo prepričal s številnimi novostmi. Veliko novosti je prevzel iz drugih športnih terenecev znamke, kot recimo Škoda Kodiaq in Škoda Karoq. Pri Kamiqu je spremenjen tudi sprednji del, ki zdaj daje še bolj samozavesten vtis - nova odbijača z izrazitima difuzorjema pa mu dajeta bolj robusten SUV-jevski videz, ki pa je hkrati tudi športen.

Nova Škoda Scala - še bolj praktična
Nova Škoda Scala že na prvi pogled očara z novimi dinamičnimi sprednjimi žarometi najnovejše tehnologije. Nova Scala ima še bolj športen občutek, prav tako pa združuje tudi več uporabnosti in praktičnosti, po čemer se zgleduje iz modela Škoda Octavia. Prav tako je veliko sprememb pri paketih opreme, motorjih in notranjosti.

Image

Novi učinkovitejši TSI motorji
Pri novi Scali in Kamiq so v ponudbi motorjev trije izboljšani sodobni agregati TSI iz zelo učinko­vite generacije evo2. Osnovni motor je trivaljnik 1.0 TSI s 70 kW (95 KM) in 5-stopenjskim ročnim menjalnikom. Motor 1.0 TSI s 85 kW (115 KM) je na voljo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali 7‑stopenjskim menjalnikom DSG. Enako velja za najzmogljivejši motor, štirivaljni 1.5 TSI s 110 kW (150 KM), ki ima funkcijo ACT. Ta samodejno izklopi srednja dva valja, kadar njuna moč ni potrebna. Voznik tega praktično ne zazna, funkcija pa pripomore k manjši porabi goriva. Poleg serijskega podvozja sta za oba modela opcijsko na voljo tudi podvozje za slabše terene (s 15 milimetrov večjim odmikom od tal za Scalo) in športno podvozje z izbiro med dvema nastavitvama blažilnikov (znižano za 15 milimetrov pri Scali in za 10 milimetrov pri Kamiqu).

Novi paketi opreme - Scala, Kamiq
S spremenjeno strukturo ponudbe so za Scalo in Kamiq odslej na voljo tudi paketi Design Selection, kakršne poznamo že iz družine popolnoma električnih vozil Enyaq iV. Te pakete navdihujejo sodobna bivalna okolja, zato jih sestavljajo usklajene barve in materiali. V treh novih paketi opreme - Essence, Selection in športni vrhunski liniji Monte Carlo - je na voljo skupno šest oblikovnih različic. Poleg tega so v ponudbi paketi dodatne opreme različnih kategorij in številne posamične opcije. Priljubljene izvedbe Monte Carlo, ki so poklon Škodinim uspehom na rallyju Monte Carlo, tradicio­nalno izstopajo s črnimi poudarki in umetnim usnjem Carbon v notranjosti. Za vse modele sta serijska 8-palčni digitalni zaslon in 8,25-palčni zaslon sistema Škoda Infotainment.

Škodino značilno paleto Simply Clever rešitev dopolnjujejo funkcije, kot je virtualni pedal za opcijsko električno odpiranje pokrova prtljažnika, ki je prvič na voljo za ta dva modela.

Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.