chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. HELLOWEEN AKCIJA RABLJENIH VOZIL: Več kot 200 vozilom smo znižali cene
27.10.2023
Novosti pri DasWeltAuto

HELLOWEEN AKCIJA RABLJENIH VOZIL: Več kot 200 vozilom smo znižali cene

Prihaja najstrašnejša noč v letu, in pri Porsche Inter Auto, pri vodilnem trgovcu z rabljenimi vozili v Sloveniji, smo se odločili, da našim strankam pričaramo posebno Halloween vzdušje z dodatni popusti, ki veljajo od 27. 10. do 4. 11. 2023 oz. do razprodaje zaloge! .

PORSCHE INTER AUTO

Noč čarovnic je čas, ko se po vsem svetu oblačimo v strašljive kostume, postavljamo buče in iščemo sladkarije. Toda Porsche Inter Auto se je odločil, da bo to praznovanje še bolj zanimivo. To leto pripravljajo posebno akcijo in vzdušje z dodatni popusti, ki veljajo od 27. 10. do 4. 11. 2023 oz. do razprodaje zaloge


Porsche Inter Auto, ki slovi po ponudbi prestižnih vozil, se odločil, da ne bo preskočil te priložnosti za praznovanje Noči čarovnic. Z akcijo rabljenih vozil za Halloween nameravajo pričarati posebno izkušnjo za svoje stranke.


Preglej vozila v akciji: 


Novi cenovni pristop poživil povpraševanje
Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil pri podjetju Porsche Inter Auto, je delil, da je njihova nedavna prilagoditev cen naletela na izjemno pozitiven odziv trga. Florjanc nadaljuje: “S trenutnimi cenovnimi prilagoditvami na jesenskem trgu smo postali še bolj konkurenčni in opazili smo občutno povečanje zanimanja za različne modele vozil. Naša ponudba je količinsko omejena, saj so vozila že na zalogi v petih naših Porsche poslovalnicah in čakajo na nove lastnike. Zato velja tradicionalno pravilo – kdor prvi pride, prvi odžene. Preprosto in neprecenljivo!”


Na zalogi tudi najbolj iskani modeli v Sloveniji
Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil pri podjetju Porsche Inter Auto, je z navdušenjem delil, da imajo na zalogi prav tiste avtomobile, ki so najbolj zaželeni in iskani v Sloveniji. Vse to je zdaj na dosegu roke! Njihova ponudba vključuje najbolj iskane modele avtomobilov, ki so poželi veliko zanimanja ter so pripravljeni, da vas popeljejo na nepozabne vožnje.


Vrhunski modeli Volkswagen, Škoda, SEAT, CUPRA in Audi
Pri znamki Volkswagen imajo v redni ponudbi na voljo priljubljene modele, kot so VW Polo, VW Golf, VW T Cross, VW Taigo, VW T Roc, VW Tiguan, VW Passat in VW Multivan. Če ste strastni oboževalec Škode, boste navdušeni nad modeli Škoda Fabia, Škoda Karoq, Škoda Superb, Škoda Octavia in Škoda Kamiq. Za tiste, ki želijo nekaj posebnega, pa imajo na voljo modele znamke SEAT, kot so Ibiza, Arona, Leon, Ateca in Tarraco, ter celo izjemno priljubljen model znamke Cupra, CUPRA Formentor. Ne pozabimo pa na prestižne modele znamke Audi, med katerimi najdete A3, Q3 in Q5.


Zakaj Izbrati Porsche Inter Auto za Rabljeno Vozilo?


Poleg posebne akcije za Halloween je Porsche Inter Auto privlačna izbira za nakup rabljenega vozila iz več razlogov:

  • Kakovost: Vse rabljene avtomobile, ki jih ponuja Porsche Inter Auto, skrbno pregledajo in certificirajo, da zagotovijo vrhunsko kakovost in zanesljivost.
  • Servisne Storitve: Strankam ponujajo široko paleto servisnih storitev, vključno z rednim vzdrževanjem, popravili in hitrim servisom.
  • Prilagodljive Finančne Rešitve: Porsche Inter Auto strankam omogoča prilagodljive finančne rešitve, vključno s financiranjem in najemom vozila, ki so prilagojeni njihovim finančnim potrebam.
  • Zanesljivo Partnerstvo: Kot del ugledne skupine Porsche Holding, Porsche Inter Auto ponuja strankam zanesljivo partnerstvo in podporo.
  • Bogata Ponudba Vozil: Na voljo imajo široko paleto rabljenih vozil, vključno z različnimi znamkami in modeli, ki zadovoljijo različne potrebe in želje strank.
  • V Porsche Inter Auto verjamejo, da nakup avtomobila ne bi smel biti zgolj transakcija, temveč celovito doživetje. Z akcijo za Halloween želijo strankam ponuditi nekaj posebnega, kjer lahko preživijo čas z družino, raziskujejo pestro ponudbo rabljenih vozil in izkoristijo privlačne ugodnosti.


Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.