SERVISNE NOVICE
26.10.2020

Volkswagna v Mariboru lahko na servis zapeljete na dve lokaciji

Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta sta pooblaščeni servis za vozila Volkswagen.
Servis

VW SERVIS MARIBOR – če želite za svojega Volkswagna kvaliteten in profesionalen servis, ga pripeljite na Porsche Maribor ali Porsche Ptujska cesta, kjer bodo zanj odlično poskrbeli. Obe lokaciji sta pooblaščeni servis za vozila Volkswagen, kar za seboj potegne več ugodnosti, vsekakor pa je njihova ponudba servisnih storitev bogata. Opravite lahko redne letne in velike servise. Kaj spada torej v omenjene storitve?

Poleg rednih servisnih storitev so vam na voljo tudi hitre servisne storitve, kot so menjava akumulatorja, menjava zavor, ali pa blažilnikov (amortizerjev). V primeru nezgode bodo vaše poškodovano vozilo popravili v najhitrejšem možnem času in hkrati poskrbeli, da bodo vanj vgrajeni le originalni rezervni deli, ki so primeri le za vaš model vozila.

Servisi pa vedno pomenijo strošek, ki narašča s starostjo vašega vozila. Ker želijo, da navkljub višji starosti vašega vozila Volkswagen ohranjate njegovo vrednost, predvsem pa varnost med vožnjo, imajo za vas pripravljene Volkswagen Vedno vredno! Zagotavljajo vam odličen in kakovosten servis, da boste lahko še dolgo vozili svojega VW, na delo in vgrajen material pa boste prejeli tudi dvoletno jamstvo in Asistenco VW.


Rezervirajte si termin za servis ali pa se pozanimajte o ponudbi:  

  • Porsche Maribor, Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor, tel.: +386 2 65 40 300
  • Porsche Ptujska cesta, Ptujska cesta 150, 2000 Maribor, tel.: +386 2 45 02