NOVOSTI V SERVISU
17.06.2020

VW GOLF REDNI SERVIS – ugodnejši akcijski paketi za redni servis

VW GOLF REDNI SERVIS: za model VW Golf 7 smo pripravili ugodnejše akcijske pakete za redni mali servis z menjavo olja.
VW GOLF SERVIS

VW GOLF SERVIS – ugodnejši akcijski paketi za redni servis

Redno vzdrževanje vašega vozila VW Golf je odličen način, kako ohraniti njegovo največjo sposobnost in zmogljivost. Med vožnjo, ko vaš avto deluje, se olje neprestano pretaka po motorju in olji vitalne dele motorja. Seveda se sčasoma olje obrabi, kar pomeni, da je potrebno menjavo olja opravljati redno. Kdaj opraviti menjavo olja? Menjavo olja je potrebno opraviti na vsakih 15.000 ali 30.000 kilometrov, točen podatek vam je na voljo v servisni knjižici vašega vozila.

VW GOLF SERVIS KONTAKT

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

REDNA MENJAVA OLJA

Če si vzamete čas za menjavo olja, se lahko pozneje izognete težavam z motorjem. Opravite redni servis z menjavo olja, da bo vaš Volkswagen še dolgo nemoteno deloval. S pravilnim vzdrževanjem in nego bo vaš Volkswagen še naprej deloval odlično.

Za vas imamo pripravljene ugodne akcijske pakete s katerimi boste močno privarčevali v sklopu programa Vedno vredno – Varčevalni paketi za vozila starejša od štirih let. V paketno ceno vse vključeno po posebno nizki ceni.

VW SERVIS – VSE VKLJUČENO: redni servis menjava olja (delo in material)

  • profesionalno motorno olje,
  • originalni oljni filter Volkswagen,
  • delo menjave olja,
  • test akumulatorja,
  • asistenca Porsche Slovenija Volkswagen, 24 ur na dan,
  • 24-mesečna garancija na delo menjave in originalne dele.

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!