chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. VW ID.4 je prejemnik 5 zvezdic EURO NCAP!
28.04.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN

VW ID.4 je prejemnik 5 zvezdic EURO NCAP!

Novi električni športni terenec VW ID.4 je z izjemno varnostjo prejel 5 zvezdic na preizkusnem trčenju EURO NCAP!

VW ID.4

Volkswagen ID.4 je eden izmed najbolj pričakovanih avtomobilov leta, saj ga zaznamuje navdihujoč napredek kar se tiče električne napredne tehnologije z dosegom do kar 520 kilometrov, vsestranske prefinjenosti ter varnosti. Slednjo je dokazal tudi v sklopu testiranja, kjer se je izkazal za enega izmed najbolj varnih avtomobilov v svojem razredu – dosegel je namreč oceno 5 zvezdic!

VW ID.4 VARNOST – PET ZVEZDIC NA EURO NCAP

VW ID.4 športni terenec je v dosegel v zadnjem krogu testov Euro NCAP najvišjo skupno oceno – 5 zvezdic. Zaradi izjemnih rezultatov je bil posebej pohvaljen, poleg tega pa izstopa tudi bogat nabor varnostnih sistemov, ki so že del serijske opreme. Le-ti namreč dokazano pomagajo preprečiti prometno nesrečo. Ocena zaščite potnikov je sestavljena iz čelnega, bočnega trka in preizkusom udara. Na podlagi omenjenih preizkušenj je ID.4 dosegel 93% razpoložljivih točk glede na voznika in sopotnike. Za varstvo otrok pa je dosegel 89% točk.

KONTAKT : Želite biti obveščeni o vseh novostih? Pišite naši sodelavki na [email protected] ali jo pokličite na 031 616 918!

 
 

Asistenčni sistemi – VOLKSWAGEN ID.4

Ocene Euro NCAP temeljijo na treh pomembnih vidikih:

  • zaščita zadrževalnih sistemov za otroke v primeru čelnega ali bočnega trka.
  • možnost za namestitev otroških sedežev različnih velikosti ter opremo, ki jo vozilo ponuja za prevoz otrok. Volkswagen je glede tovrstne opreme izjemno napreden.
  • uspešnost samodejnih zavornih sistemov v sili AEB ter kako le-ti zaščitijo ranljive udeležence v prometu, to so pešci ter kolesarji, v primeru trka.

Izjemno spodbudna novica je tudi, da so vsa vozila ID.4 serijsko opremljena s sistemom za opozarjanje pred zapustitvijo voznega pasu Lane Assist ter z asistentom za zasilno zaviranje Front Assist. ID.4 ima tudi sredinsko zračno blazino za sprednja sedeža, kar pomaga zmanjšati, v najboljšem primeru pa tudi preprečiti možen stik glave med voznikom in sovoznikom v primeru bočnega trčenja, na primer.

Vsak ID.4 pa ima tudi napredno tehnologijo Car2X, ki omogoča izmenjavo informacij o lokalnih nevarnostih z drugimi vozili in s prometno infrastrukturo s pomočjo brezžičnega standarda WLAN. Že marca 2020 je Euro NCAP inovativni funkciji opozarjanja na nevarnosti Car2X podelil priznanje za pionirsko opremo.

Ne odlašajte in si zagotovite svojega - preverite VW ID.4 AKCIJA!

 

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.