chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. VW ID. Life 2021 - koncept iz avtosalona IAA München Mobility 2021!
08.09.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN

VW ID. Life 2021 - koncept iz avtosalona IAA München Mobility 2021!

Volkswagen ID.Life - popolnoma novi koncept iz avtosalona IAA München Mobility 2021, napoved bodočega serijskega modela!

VW ID. Life 2021

Svetovna premiera: električni VW ID. Life

Volkswagen na mednarodnem avtomobilskem salonu IAA Mobility 2021 v Münchnu predstavlja kompaktno crossover konceptno vozilo ID. Life uteleša trajnostni razvoj, digitalno tehnologijo, brezčasni design in inovativno notranjost. Konceptno vozilo je dosledno osredotočeno na uporabnike in njihove potrebe ter zagotavlja vpogled v prihodnost urbane mobilnosti. 

Preverite zalogo trenutno aktulanih ID. modelov:

Image

ID. Life predstavlja vizijo prihodnosti

Volkswagen transformacijo v električno mobilnost pospešuje s strategijo ACCELERATE: družina modelov ID. bo od leta 2025 bogatejša za nov model v segmentu majhnih avtomobilov. Volkswagen transformacijo v električno mobilnost ponovno pospešuje s svojo strategijo ACCELERATE, s katero bo trajnostna mobilnost do leta 2025 na voljo še večjemu številu ljudi.

Volkswagen bo model iz družine ID. za segment majhnih avtomobilov predstavil kar dve leti prej, kot je bilo prvotno načrtovano. Njegova cena se bo gibala okoli 20.000 evrov. Konceptno vozilo ID. Life, ki je bilo predstavljeno na mednarodnem avtomobilskem salonu  IAA Mobility 2021 v Münchnu, prikazuje, kako približno bo takšno vozilo izgledalo.

Image

Osredotočen na ljudi in skupna doživetja

"ID. Life predstavlja našo vizijo naslednje generacije popolnoma električne urbane mobilnosti. Konceptno vozilo omogoča predogled modela ID., ki bo v segmentu majhnih avtomobilov predstavljen leta 2025, s ceno okoli 20.000 €. Električna mobilnost bo tako postala dostopnejša še večjemu številu ljudi," pravi Ralf Brandstätter, izvršni direktor znamke Volkswagen. 

"Pri ustvarjanju vozila ID. LIFE smo se dosledno osredotočali na potrebe mlajših kupcev. Prepričani smo, da bo vozilo v prihodnosti še bolj kot danes odraz življenjskega sloga in posameznikove osebnosti. Kupec takrat ne bo samo želel priti iz točke A v točko B, ampak se bo precej bolj zanimal za doživetje, ki mu ga vozilo lahko ponudi. ID. Life je naš odgovor na to."

ID. Life doseg do 400 km WLTP

Elektromotor poganja sprednji kolesi. ID. Life je zasnovan na manjši izvedbi Volkswagnove modularne platforme za električni pogon (MEB), ki je bila razvita posebej za segment majhnih avtomobilov. Vozilo, zasnovano na platformi MEB, je tokrat prvič opremljeno s pogonom na sprednji kolesi. Elektromotor z močjo 172 kW oz. 234 KM. ID. Life. z 0 na 100 km/h pospeši v 6,9 s, medtem ko njegova visokonapetostna baterija s kapaciteto 57 kWh omogoča doseg okoli 400 km WLTP.

Image

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.