NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN GOSPODARSKA VOZILA
22.05.2021

VW MULTIVAN T7 - nova generacija

Volkswagen Gospodarska vozila predstavlja novi Multivan, ki bo predstavljen predvidoma poleti 2021, v naših salonih pa bo že proti koncu leta.
VW MULTIVAN T7 2021

Novi VW Multivan T7 2021

Novi VW Multivan T7 že prihaja v Slovenijo. Lahko potrdimo, da Volkswagen Gospodarska vozila predstavljajo naslednjo razvojno stopnjo kultnega kombija. VW Multivan je predvsem večnamensko vozilo: družinski enoprostorec, vozilo za poslovni prevoz, dostavno vozilo za športno opremo, selitveno vozilo, avtodom z ležiščem, eden za vse. Novi Multivan T7 tako uspešno nadaljuje tradicijo prve generacije, ki je zaznamoval industrijo s svojo vsestranskostjo, kar je brez dvoma edinstvena karakteristika serije vozil Multivan.

KONTAKT: Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Pišite naši sodelavki na martina.gartner@porsche.si!

Image

Volkswagen gospodarska vozila - preverite ponudbo:

Novosti novega VW Multivan T7

  • prilagodljiva izraba prostora 
  • nov sistem sedežev 
  • do pet posameznih premičnih in snemljivih sedežev 
  • sodoben koncept upravljanja 
  • bolj izpopolnjena digitalna notranjost

Novi Multivan T7 bo brez dvoma navduševal: zaznamuje ga visok položaj sedenja spredaj, do pet posameznih premičnih in snemljivih sedežev v zadnjem delu vozila in druga vrsta sedežev, ki je po želji vrtljiva za 180 stopinj, zato je mogoče zadnje sedeže obrniti v nasprotni smeri vožnje - tipično za Multivan. Gre za koncept, ki navdušuje že več kot 35 let in to upravičeno, saj iz generacije v generacijo postaja vse boljši. Njegova bistvena prednost je tako brez dvoma praktičnost, saj je to izjemno fleksibilno vozilo, ki se prilagaja vsem potrebam: če sedeže odstranite namreč pridobite ogromno prostora za vso vašo opremo: kolesa, deske ali drugo športno opremo.

Notranjost novega VW T7 Multivana je popolnoma digitalizirana. VW T7 Multivan bo na voljo z menjalnikom DSG z dvojno sklopko in elektronsko ročno zavoro, ki se lahko aktivira samodejno ali s pritiskom na tipko. Volkswagen T7 Multivan naj bi se vozil na poznani platformi VW MQB. Zaradi tega bo združljiv s paleto pogonskih sklopov.

Preverite še ostala VW gospodarska vozila 2021!