NOVOSTI V SERVISU
17.06.2020

VW TOURAN REDNI SERVIS - nižja cena servisa v akciji

VW TOURAN REDNI SERVIS - zagotovite si vrhunsko opravljeno menjavo olja po nižji ugodni ceni za vozila starejša od štirih let (Vedno vredno, Varčevalni paketi).
VW TOURAN SERVIS

VW TOURAN REDNI SERVIS – nižja cena servisa v akciji

Menjava olja je najpomembnejši del rednega vzdrževanja vašega vozila VW Touran. Ste vedeli, da morate menjavo olja za avto Volkswagen Touran potrebno opraviti po enem letu ali vsakih prevoženih 15.000 km oziroma 30.000 km (točen podatek najdete v vaši servisni knjižici), hitro poskrbite za servis!

VW TOURAN SERVIS KONTAKT

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!

SERVIS OLJE FILTER

Preverite naše posebno ugodne akcijske pakete s katerimi boste močno privarčevali v sklopu programa Vedno vredno (Varčevalni paketi), ki smo jih pripravili za vas za vozila starejša od štirih let.

VW SERVIS AKCIJA

Z strokovnim rednim servisiranjem boste poskrbeli za brezhibno delovanje vseh vitalnih delov v notranjosti motorja in tudi za to, da v prihodnosti ne prihaja do večjih nepredvidenih okvar. V paketno ceno (redni, servis, menjava olja) - vse vključeno po posebno nizki ceni.

VSE VKLJUČENO - PAKETNA SERVISNA CENA

  • profesionalno motorno olje,
  • originalni oljni filter Volkswagen,
  • delo menjave olja,
  • test akumulatorja,
  • asistenca Porsche Slovenija Volkswagen, 24 ur na dan,
  • 24-mesečna garancija na delo menjave in originalne dele.

Pokličite nas za več informacij o menjavi olja in se naročite na servis. Pokličite našo sodelavko Martino na 031 616 918!