SERVISNE NOVICE
11.12.2020

Za servis na Obali kar na Ankaransko

Porsche Koper zagotavlja vrhunski servis
SERVIS ELEKTRIČNIH VOZIL SLOVENIJA

AVTOSERVIS KOPER - na enem mestu kar tri pooblaščene delavnice za najpopularnejše znamke vozil v Sloveniji (Volkswagen, Audi in Škoda). Pooblaščeni servisi imajo nad običajnimi servisi mnogo prednosti, vendar je verjetno največja prednost izmed njih prav v uporabi kvalitetnih originalnih delov, ki so narejeni iz kakovostnih materialov in so izdelani točno za posamezen model vozila. To pomeni, da se mu popolnoma prilegajo in delajo tako, kot morajo, brez prezgodnjih okvar in potrebnih menjav. Glede na to, da uporabljajo vrhunske materiale in da verjamejo v svoje delo, strankam nudijo dvoletno garancijo na delo in material. Prednosti pooblaščenih servisov lahko za marsikoga prevesijo tehtnico za izbiro servisa. 

Porsche Koper servis strankam ponuja popolno paleto servisnih storitev. To pomeni, da so jim na voljo v primeru nujnega popravila poškodovanih vozil, totalke, popravila toče ali drugih manjših popravil. Prav tako hitro zamenjajo akumulator, preverijo ali zamenjajo zavorne ploščice, zamenjajo letne in zimske gume. POleg vsega pa strankam nudijo redno servisiranje kot je določeno po njihovih servisnih intervalih. 

Najpogostejši servis vozil je verjetno menjava olja. Koliko stane menjava olja? Ta cena se razlikuje od posameznega vozila, saj je odvisna količina in pa tudi tip olja, ki ga je potrebno zamenjati in sam material (oljni filter). Prav tako je ob vsakem servisu lahko potrebno zamenjati še kaj dodatnega (glede na strankine želje), v vsakem primeru pa se v poslovalnici trudijo strankam ponuditi čim nižjo ceno servisa. Da bi bil servis dostopen tudi lastnikom starejših vozil (nad štiri leta) pa omogočajo tudi koriščenje koncernskih varčevalnih paketov Vedno vredno, s katerimi stranka, ki je lastnica starejšega vozila, na servisu privarčuje tudi do 30%. 

 

AVTOSERVIS Koper - kontakt
Porsche Koper

  •  Naslov: 6000 Koper - Capodistria, Ankaranska cesta 10
  •  Telefon: 031 616 918