NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN
07.10.2020

Za vse ljubitelje znamke Volkswagen GTI je na voljo široka ponudba originalne opreme!

Široka ponudba za vse ljubitelje Golfa GTI - ponovno na zalogi veliko artiklov iz kolekcije GTI!
Golf GTI

Ali želite svetu pokazati, da ste pravi fan vozil Golf GTI, ali pa želite le popestriti njegovo zunajost? Preglejte široko ponudbo originalnih izdelkov kolekcije GTI. Kolekcija se ponaša s kvalitetnimi materiali, nostalgičnim pridihom in dizajnom, ki navduši vsakega.

Starejši ljubitelji lahko v kolekciji odkrijete mnogo izdelkov za vsakdanjo uporabo, ki ne le da so odličen modni dodatek, temveč so lahko tudi primerno darilo za vsako priložnost. Izbirate lahko med drugim med artikli kot npr. denarnica GTI, ki se ponaša z varnostnim mehanizmom za brezstične kartice.

V kolikor želite posodobiti notranjo dopolnilno opremo vašega GTI-ja, lahko izbirate med originalnimi gumi tepihi Golf GTI, ki so narejeni iz premium materialov in se popolnoma prilegajo vašemu vozilu. Sam dizajn je narejen s skrbnim očesom in rokami dizajrneske skupine tovarne Volkswagen, zato vas bo zagotovo navdušil.

Na koncu pa poleg ljubiteljev GTI linije naslavljamo tudi nostalgične zbiratelje. V svojo kolekcijo lahko namreč dodate nov zbirateljski modelček; replika VW Golf GTI iz leta 1976 se ponaša z neverjetnimi podrobnostmi, ki so identični originalu.

Poleg naštetih artiklov pa so vam na voljo tudi ovitki za telefone, obeski in trakovi za ključe in celo gorsko kolo. Vsekakor so izdelki izdelani s strani matične tovarne in so namenjeni ljubiteljem,  ki bodo v njih prepoznali kvaliteto in vrednost!

Preglejte ponudbo na shop.porscheinterauto.net, kjer imate poleg vsega na voljo še vso dopolnilno opremo za vozila znamk Volkswagen, SEAT, Škoda, Audi in Porsche.