chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Vse aktualne novice podjetja Porsche Inter Auto d.o.o. najdete tukaj.

  1. Novice
  2. Zakaj je Škoda tako priljubljena na Primorskem?
24.04.2021
NOVOSTI PRI ZNAMKI ŠKODA

Zakaj je Škoda tako priljubljena na Primorskem?

Preverite razloge, kaj prepriča kupce vozil znamke Škoda na Primorskem glede na to, da v zadnjih letih zanimanje za znamko Škoda močno narašča!

Škoda Koper

ŠKODA PORSCHE KOPER: Odločili smo se preveriti, zakaj zanimanje na Primorskem za znamko Škoda tako opazno narašča in kaj je tisto kar nazadnje kupce prepriča, da se odločijo za nakup Škoda vozila. Za prepoznavnost znamke Škoda na Primorskem skrbi poslovalnica Porsche Koper, kjer se zaposleni še dodatno trudijo za zadovoljstvo strank.

PORSCHE KOPER - ŠKODA

Porsche Koper je začel s svojim delovanjem leta 2000, lansko leto so torej praznovali 20-letnico obstoja uspešne poslovalnice. Na začetku poslovalnica ni štela veliko zaposlenih, sedaj pa jih je že več kot 55. Porsche Koper je pooblaščeni prodajalec vozil Škoda, poleg tega pa tudi za Volkswagen, VW gospodarska vozila ter vozila Audi. Brez dvoma se gre za največjega trgovca na Primorskem in izjemno pomemben člen družbe Porsche Inter Auto. Njihova glavna vrednota je izpolnitev visokih pričakovanj tovarne in uvoznika znamk, zato se za vsako stranko še dodatno potrudijo.

Priljubljenost znamke Škoda

Znamka Škoda je tako privlačna, ker omogoča prilagodljivost različnim željam, potrebam, okusom ter finančnim zmožnostim – za vsakega se nekaj najde. To pa je ena najpomembnejših stvari, ki so pomemben faktor pri odločitvi nakupa avtomobila. Seveda pa je pomembno tudi to, da smo s poslovalnico Porsche Koper močno okrepili zaupanje do nas in s svojim odličnim odnosom do strank znamko Škoda približali ljudem, le-ti pa so prepoznali vse vrednote ki jih ponuja znamka Škoda, zato tudi na primorskih cestah opazimo vse več modelov Škoda. Vsakemu kupcu pa zagotovimo še testno vožnjo z najnovejšimi modeli in s strokovno ekipo prodajnih svetovalcem zagotavljamo individualen pristop prilagojen vsakemu kupcu.

Kaj prepriča kupce vozil Škoda?

  • prostor - nadpovprečno veliko prostora
  • vozila Škoda so za vse okuse in potrebe
  • praktične rešitve Simply Clever
  • dostopno Škoda 1% financiranje
  • napredna tehnika, užitek v vožnji
  • nizki stroški vzdrževanja
  • najboljše ohranjanje vrednosti rabljenega vozila
  • sodobno in premišljeno oblikovanje
  • vsako leto večja prepoznavnost znamke in atraktivnost na cesti
 

Novosti znamke Škoda

V zadnjem času je znamka Škoda korenito prenovila vse svoje modele. Poleg popolnoma nove Škoda Octavie, ki je prepoznavnost znamke močno povečala, je k temu močno pripomogel tudi športni terenec Kodiaq s svojimi bogatimi rešitvami in izjemnim občutkom varnosti po ugodni vstopni ceni. Tradicijo modelov Škoda zvesto nadaljuje tudi mestni terenec Kamiq in povsem vsestranski Karoq. Pričakujemo tudi povsem prenovljeni Škoda Kodiaq, povsem električni Škoda Enyaq iV in pa nova generacija modela Fabia, ki prinašajo vsi veliko novosti!

Preverite: zaloga vozil Škoda v Porsche Koper!

Vrednote znamke Škoda

Nakup novega avtomobila je pri Porsche Koper izjemno prijetna izkušnja, saj je prodajna ekipa nevsiljiva, empatična ter pripravljena zagotoviti vrhunsko strokovno podporo. Škoda Porsche Koper tako skrbi za brezskrbno ter prijetno izkušnjo nakupa vozila, kar je mogoče z njihovo bogato zalogo vozil. Poleg tega, pa so vozila Škoda kar se tiče prostorske razporeditve izjemno praktična, namreč predstavljajo najbolj izkoriščen prostor v notranjosti glede na zunanje mere, posledično pa je vozilo Škoda lahko idealen družinski avtomobil kot tudi posloven avto z nizkimi stroški vzdrževanja. Izpostavimo lahko tudi udobno ter enostavno uporabo in vožnjo. Kupcem je na voljo veliko Simply Clever rešitev, ki olajšajo upravljanje. Najboljše je ohranjanje vrednosti rabljenega vozila na trgu rabljenih vozil, lahkotna vožnja, enostavna uporaba, nizka doplačila dodatne opreme.... (1)

Škoda Simply Clever rešitve:

  • strgalo za led
  • predal za dežnik
  • držalo za parkirni listek
  • dvojno zložljivo dno prtljažnika
  • zadnja pomična klop
  • zadnji senčniki

Nakup vozila Škoda

Vedno več mladih družin se zanima za nove modele znamke Škoda. Glavni razlogi za to so dostopnost vstopnih modelov, zanimive barvne palete, ugodno financiranje ter nizki stroški vzdrževanja. Pri mladih veliko pozornosti dobiva tudi Škoda Octavia RS, ki zagotavlja izjemno športno dinamiko za nove izzive. Gre se namreč za športno limuzino ali karavana, ki prepriča z močjo do 245 konjskih moči. Naj gre za uživanje, družinske ali poslovne poti, Škoda modeli prepričajo vsaki situaciji. Starejše voznike pri nakupu prepriča višje sedenje, odlična preglednost na vse poti in zelo prostorni potniški prostor. Starejši kupci se največkrat odločajo za športne terence, priljubljen je vsestranski model Karoq, ki predstavlja najnovejšo tehnologijo, prostornost in največ udobja.

Električna vozila Škoda

Za znamko Škoda so električna vozila več kot le avtomobili s pogonom na povsem novi alternativni vir energije. Popolnoma novi električni model Škoda Enyaq iV že odpira povsem novo poglavje 125-letne zgodovine. A to je šele začetek, saj bo pod oznako Škoda iV do leta 2025 predstavljenih vsaj 5 popolnoma električnih vozil znamke Škoda.

Imate tudi vi željo po novi Škodi?  Pokličite nas, z veseljem smo vam na voljo.

  • Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper
  • Tel.: +386 5 61 16 500
  • E-mail: [email protected]
  • Jan Muženič, tel.: +386 5 61 16 532
  • Jernej Bizjak, tel.: +386 5 6116 509
  • Samo Vergan, tel.: +386 5 61 16 517

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.