chatbot-assistent-photo
chatbot-close-icon

Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17


chatbot-phone-icon

Pri nas ne čakate v vrsti!

Pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH.

(PON-PET, od 8-17. ure)

Želite več informacij? Izberite termin in vas pokličemo.
chatbot-success
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano. Pričakujte naš klic.

Porsche Inter Auto d.o.o. Novice

Iščete svoje sanjsko vozilo? Potem je Volkswagen pravi za vas. Zagotovite si novo vozilo, ki je na voljo takoj, ali pa konfigurirajte svoj sanjski model povsem po svojih zamislih.

  1. Novice
  2. Novi Volkswagen Passat 2019 na avtosalonu Ženeva - kmalu pri Porsche Inter Auto!
12.03.2019
NOVOSTI PRI ZNAMKI VOLKSWAGEN

Novi Volkswagen Passat 2019 na avtosalonu Ženeva - kmalu pri Porsche Inter Auto!

Za vas smo obiskali ženevski avtosalon, kjer je znamka Volkswagen med drugim predstavila tudi novi model Volkswagen Passat 2019.

Volkswagen Passat

Volkswagen Passat 2019

Volkswagen je v Ženevi predstavil prenovljeni model Volkswagen Passat. Pričetek proizvodnje novega Passata bo med letošnjim poletjem. Že kar nekaj časa smo bili priča raznim napovedim in prenovljeni Volkswagen Passat devete generacije je končno tukaj. Prenovljeni Passat skladno nadaljuje z najnovejšimi oblikovalskimi smernicami znamke, a hkrati ne pozablja na bogato zgodovino modela. Natančnejši pregled razkriva peščico prefinjenih sprememb, vključno z novim sprednjim in izpopolnjenim zadnjim odbijačem, novo masko in opcijskimi LED žarometi, imenovanimi IQ Light. Oblikovalci so se posvetili tudi grafično zanimivim LED zadnjimi lučmi, opazimo pa tudi športni izpušni sistem z dvema zaključkoma cevi. Ko govorimo o zunanjem videzu, je Volkswagen Passat s prenovo pridobil tudi popolnoma nova aluminijasta platišča, velikosti od 17 do 19 palcev. Kupci lahko izbirajo tudi izmed nekaterih dodatnih barvah: Lapiz Blue, Bottlegreen in Sandgold.


Preberite si tudi podrobnosti o vseh novostih znamke Volkswagen iz ženevskega avtosalona!


Volkswagen Passat 2019 in Volkswagen Passat karavan Variant 2019, pomembne izboljšave

Bolj pomembne in predvsem večje izboljšave prenovljenega modela Volkswagen Passat opazimo v notranjosti prenovljenega modela Volkswagen Passat, saj bodo vozniki našli popolnoma nov volanski obroč, bolj kvalitetne materiale oblazinjenja in nove dekorativne elemente armaturne plošče. Vsi se spominjamo analogne ure na sredini osrednjega dela armaturne plošče, ki je v prenovljenem Passatu žal ni več. Na njeno mesto so oblikovalci namestili osvetljeno oznako Passat. Druge spremembe v notranjosti novega Volkswagen Passata vključujejo tudi 11,7-palčne digitalne merilnike, ki imajo po besedah vodilnih pri znamki Volkswagen izboljšano grafično zmogljivost, boljšo svetilnost in tako vidljivost v sončnem vremenu ter večjo gostoto slikovnih pik napram tistim iz modela Passat pred prenovo. Ena izmed večjih sprememb je popolnoma nov multimedijski sistem (MIB3).

Volkswagen Passat tehnični podatki

Na voljo je avtomatski DSG in ročni menjalnik ter številni tako dizelski TDI in bencinski TSI motorji. Volkswagen Passat 2019 tehnični podatki:

Model Dolžina Višina Širina Prtljažni prostor  Največji prtljažni prostor
Volkswagen Passat 4767 mm 1832 mm 1476 mm 586 litrov 1152 litrov
Volkswagen Passat Variant 4767 mm 1832 mm 1516 mm 650 litrov 1780 litrov
 
 
 

Preverite bogato zalogo vozil znamke Volkswagen!

Zaloga Volkswagen rabljenih vozil

Zaloga Volkswagen novih vozil

Zaloga Volkswagen Passat TDI in TSI

Zaloga Volkswagen Passat

Zaloga Volkswagen Passat Variant

Prenovljeni Volkswagen Passat z izboljšanimi motorji

Ponudba pogonskih sklopov je ostala podobna prejšnjemu modelu Volkswagen Passat. Lahko pa z zagotovostjo trdimo, da so prav vsi motorji bolj dovršeni, bolj učinkoviti in z manjšo porabo goriva. Pod pokrovom bo na voljo več različnih bencinskih in dizelskih motorjev. V ponudbi bencinskih motorjev je popolnoma novi 1.5-litrski TSI, ki razvije 110 kW oziroma 150 konjskih moči. Na voljo bosta tudi dva 2,0-litrska bencinska motorja TSI tehnologije z močjo 140 kW oziroma 190 konjskih moči ter zmogljivejši 200 kW oziroma 272 konjskih moči.

Bencinski TSI, dizelski TDI in Passat GTE

Vsi ljubitelji dizelskih motorjev pri prenovljenem modelu Volkswagen Passat imajo štiri možnosti, vključno z novim 2,0-litrskim TDI Evo motorjem, ki razvije 110 kW oziroma 150 konjskih moči. Pridružil se mu bo 1,6-litrski TDI z 88 kW oziroma 120 konjskimi močmi in dva 2,0-litrska TDI z močjo 140 kW oziroma 190 konjskimi močmi in 176 kW oziroma 240 konjskih moči. Za vse ekološko bolj ozaveščene kupce bo tu seveda na voljo tudi Volkswagen Passat GTE. Le-ta bo predstavljal izboljšan hibridni sistem z večjo litij-ionsko baterijo 13 kWh. Tako se lahko Passat GTE pohvali z električnim dosegom približno 55 kilometrov. Sicer pa Passat GTE predstavlja 1,4-litrski TSI bencinski motor z močjo 85 kW oziroma 115 konjskimi močmi in električni motor ter samo njemu namenjen poseben šeststopenjski menjalnik z dvojno sklopko, poznanim tudi pod imenom DSG. Skupna moč omenjenega sistema tako zagotavlja 160 kW oziroma 218 konjskih moči.

Pomembne varnostne novosti pri modelu Volkswagen Passat 2019

Prenovljeni Volkswagen Passat 2019 je pridobil tudi številne nove oziroma izboljšane asistenčne sisteme, ki skrbijo za pomoč vozniku. Med njimi najdemo sistem za pomoč v sili in prilagodljiv sistem tempomata s predvidevanjem. Slednji uporablja GPS podatke za samodejno upočasnitev avtomobila, preden Volkswagen Passat doseže krivine ali krožna križišča. Sistem se prilagaja tudi glede na omejitve na tablah. Volkswagen Passat omogoča polavtomatsko vožnjo 2. stopnje do hitrosti do 210 kilometrov na uro, seveda ob predpogoju, da ima voznik roke na volanu. Če voznik roko umakne iz volanskega obroča in se po nekajkratnih opozorilih ne odziva, se Volkswagen Passat hitro, a v celoti nadzorovano ustavi.

Prenovljeni Volkswagen Passat 2019

Prenovljeni Volkswagen Passat je tako kot ste lahko prebrali bil deležen vrste izboljšav, ki smo jih prej mogoče celo pogrešali. Vsekakor pa je prenovljeni Volkswagen Passat velik korak naprej, zato bo tudi cena vstopnega modela nekoliko višja, naročili pa ga boste lahko že od junija naprej. Za več informacij nas kontaktirajte. Volkswagen Passat cena in Volkswagen Passat cena (Volkswagen Passat cenik) zaenkrat še ni znana, o vseh novostih vas bomo obveščali sproti.


Obiščite nas, z veseljem vam bomo pomagali


Pri podjetju Porsche Inter Auto vam ob nakupu novega ali rabljenega avtomobila zagotavljamo pozornost, ki si jo zaslužite. Gre za odnos, ki gre onstran prodaje. S posluhom za vaše strahove in dvome gradimo zaupanje ter z nasveti najdemo pravo rešitev za vas. To lahko storimo, ker ponujamo vse na enem mestu, od prodaje do financiranja in celo zavarovanja ter registracije vozil.

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.